Mesaj Sayısı : 37 Doğum tarihi : 05/04/89 Yaş : 35 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Saruhan ve Mine Lakap : Aşk Aşk Aşk Aşkkk :) Kişisel ileti : Aşk gördüğüm en güzel düş (= Mood : Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 07/05/08
Konu: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Çarş. 07 Mayıs 2008, 22:38
EVET ARKADAŞLAR DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI DAHA YAYINLANMAYACAK DİYE HABERLER VAR SİTEDE BUNUN TARTIŞMALARI ÇOK YAPILDI VE Bİ AÇIKLAMA YAPMA GEREĞİ DUYDUM BASE YAPIM STAR TV İLE ANLAŞAMADIĞI İÇİN DİZİ ARTIK STAR TV DE YAYINLANMAYACAK ANCAK BAŞKA KANALLARLA GÖRÜŞMELER YAPILMAKTADIR ANLAŞMAZLIĞIN SEBEBİ İSE GÜN VE SAATTE YAŞANAN KARGAŞADIR BUNDAN DOLAYI YAPIM ŞİRKETİ DİZİYİ STAR TV DEN ÇEKME KARARI ALMIŞTIR BU HAFTA DİZİMİZ YAYINLANMAYACAK LAKİN DİĞER HAFTALARDA YAYINLANMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN ÇALIŞMAYI YAPMAKTAYIZ SİZLERDEN RİCAMIZ SABRETMENİZ VE SERÇENİZE SAHİP ÇIKMANIZDIR
BASE YÖNETİMİ
(Base Yapım Resmi siteden alıntıdır)
YaZYaGmUrU Admin
Mesaj Sayısı : 192 Doğum tarihi : 15/05/84 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir İş/Hobiler : Pc, Müzik ve Şiir ;) Lakap : YaZYaGmUrU Kişisel ileti : ♥ ßiтмє∂єη вυ яüуα öℓѕєм.. уüяєğiм ανυçℓαяıη∂α.. Uуαη∂ıямαѕαη уσк σℓυρ вiтѕєм ∂υ∂αкℓαяıη∂α! ♥ Mood : Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 25/04/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Çarş. 07 Mayıs 2008, 22:53
Evet bu haber resmi sitede de yer almış. Umarım başka kanalda devam eder. Ama bana nedense öyle gelmiyo
Bu arada teşekkür ederim paylaştığın için
baydan Yeni Üye
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Çarş. 07 Mayıs 2008, 23:22
lütfen dizimizi kaldırmayın.dizi tekrar yayınlanana kadar eylemlerimiz devam edecektir.
baydan Yeni Üye
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Çarş. 07 Mayıs 2008, 23:28
serçeyi yayından kaldırmak çok büyük bir hata.gelmiş geçmiş en kaliteli aşk dizisi.yetkililer duyun sesimizi ve dizinin yayınlanması için bişeyler yapın lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen......
YaZYaGmUrU Admin
Mesaj Sayısı : 192 Doğum tarihi : 15/05/84 Yaş : 40 Nerden : Kayıp Şehir İş/Hobiler : Pc, Müzik ve Şiir ;) Lakap : YaZYaGmUrU Kişisel ileti : ♥ ßiтмє∂єη вυ яüуα öℓѕєм.. уüяєğiм ανυçℓαяıη∂α.. Uуαη∂ıямαѕαη уσк σℓυρ вiтѕєм ∂υ∂αкℓαяıη∂α! ♥ Mood : Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 25/04/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Çarş. 07 Mayıs 2008, 23:29
Mesaj Sayısı : 1 Kişisel ileti : Yok.. Mood : Kayıt tarihi : 09/05/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Cuma 09 Mayıs 2008, 12:23
bencede serçe dizisi yayından kaldırılmamalıdır. çünkü inanılmaz bir hikayeye sahip ama maalesef star tv kıymetini bilemedi ve ben artık star tv yi izlemicem. serçe taraftarı herkeste aynı davransın lütfennnn. tepkimizi gösterirsek arkadaşlar dizimizi yayından almazlar lütfen destek verelim. teşekkürler
nuket17 Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 2 Kişisel ileti : Yok.. Mood : Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 09/05/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Cuma 09 Mayıs 2008, 13:31
butun kanalara maıl attım bıtmesın dıye ınsallah bıtmezz
a$k Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 37 Doğum tarihi : 05/04/89 Yaş : 35 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Saruhan ve Mine Lakap : Aşk Aşk Aşk Aşkkk :) Kişisel ileti : Aşk gördüğüm en güzel düş (= Mood : Cinsiyet : Tuttuğu Takım : Kayıt tarihi : 07/05/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Cuma 09 Mayıs 2008, 14:55
Mail atalım arkadaşlar star tvye tepkiler yağıyodur eminim. Bizde beklemeyelim bişeyler yapalım. Dizimizin bitmesini istemiyorsak herkes mail atsın
umay Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 24 Doğum tarihi : 26/01/92 Yaş : 32 Nerden : istanbul Kişisel ileti : aşk yasak sevgi yasak neymiş efendim yaşım ufak Mood : Cinsiyet : Kayıt tarihi : 27/07/08
Konu: Geri: BASE YAPIMDAN DUYURU VAR Perş. 31 Tem. 2008, 20:26
oakdar çok aradık ki ama olmadı serçemizi bitirdiler gerçektende 2008 in en güzel aşkı anlatan dizisiydi inşalla saruhan hünal ve başak parlak birlikte tekrar bir dizide oynarlar başrol